Aanmelden voor de Marengo App

Welkom bij

Ik wil nog iets meer informatie

Ontdek de Marengo Vet app, jouw digitale toegangspoort tot professioneel dierenadvies. Deze gebruiksvriendelijke app stelt je in staat om direct te chatten met gecertificeerde dierenartsen. Of je nu snel een vraag hebt of een serieuzere zorg, onze experts staan voor je klaar. Je kunt gemakkelijk foto’s en video’s toevoegen aan de vragen, waardoor de dierenarts een nauwkeuriger advies kan geven.

De Marengo Vet app is ontworpen om tijd, kosten en stress te besparen bij het behandelen van kleine klachten. Naast advies biedt de app directe links naar aanbevolen producten die je meteen kunt aanschaffen, allemaal opgeslagen binnen de app voor jouw gemak. Het beste van alles? De app is gratis te downloaden en je kunt zes maanden lang genieten van onbeperkte consulten zonder enige financiële verplichting na de proefperiode.

Bovendien is de Marengo Vet app een milieuvriendelijke keuze. Door de noodzaak voor fysieke dierenartsbezoeken te beperken, draag je bij aan een groenere planeet. Ideaal voor elke huisdiereigenaar die snel en gemakkelijk toegang wil tot dierengezondheidszorg, rechtstreeks vanaf hun smartphone.

Wat de Marengo Vet App voor mij betekent?

  • Ik krijg direct professioneel advies
  • Het is makkelijk in gebruik
  • Het bespaart me tijd- en kosten
  • Ik krijg een compleet advies met handige bestellinks en opgeslagen in mijn profiel
  • Het is gratis en vrijblijvend, ook ná de proefperiode!
  • Ik draag bij aan het behoud van het milieu door minder auto ritten!
  • Ideaal voor elke huisdiereigenaar die snel en gemakkelijk toegang wil tot dierengezondheidszorg.

Wat onze gebruikers zeggen

“Mocht mijn hond plotseling erg ziek zijn, dan ga ik direct naar de dierenkliniek. Maar voor kleine klachten of wanneer ik iets niet helemaal vertrouw, is de Marengo App een uitkomst! Snel, vakkundig en complete adviezen waar je direct iets mee kan. Scheelt veel tijd, kosten en stress.”

Samira

Tevreden gebruiker Marengo

“Eerst dacht ik; Online lijkt me niet handig, maar ik heb het geprobeerd en het werkt! Super vriendelijke artsen en door het advies heb ik erger voorkomen! Heel blij mee!”

Geert-Jan

Tevreden gebruiker Marengo

de_DE